Kategori » Galeri


Operasi Bantuan Semasa Dan Pasca Banjir PAS Kemaman 2012/13

03-01-2013 | Kategori Artikel: Galeri | 2 Comments

banjir1banjir2

Simpang jalan Taman Permai Jaya, Kemaman

(more…)


Foto Sambutan 60 Tahun PAS Peringkat Kemaman

06-02-2012 | Kategori Artikel: Galeri | Tiada Komen

16 rai Tok Guru makan di markas Bkt MentokPAS Kawasan Kemaman merayakan ulangtahun penubuhan ke-60 Parti Islam Semalaysia (PAS) peringkat Kemaman pada 26hb hingga 28hb. Januari. Sambutan kali ini antara program terbesar PAS Kawasan Kemaman untuk tahun 2012 ini. Sambutan selama tiga hari tersebut diadakan di Dataran PASTI Adam, Mak Chili, Kemaman.

Pelbagai program disusun bagi memeriahkan lagi sambutan tersebut. Perasmian sambutan disempurnakan pada 26hb. Januari, Khamis jam 9.00 malam oleh Dato’ Ustaz Tuan Ibrahim Tuan Man, Ketua Penerangan PAS Pusat di mana pada malam tersebut diadakan Ceramah Perdana 1 melibatkan Dato’ Ustaz Tuan Ibrahim Tuan Man sendiri, Ustaz Saiful Bahri Mamat, Timb PJ BPPNT dan sdr Balasubramaniam.
(more…)45 Foto Program ‘PAS Ganti UMNO’ Geliga, Kemaman

19-01-2011 | Kategori Artikel: Galeri | Tiada Komen

menunggu pimpinanSebahagian dari rakaman lensa kamera Hj ‘S’ di Himpunan Kebangkitan Rakyat: PAS Ganti UMNO, Kampung Geliga, Kemaman pada 15 Jan 2011. Program ini adalah program peringkat negeri Terengganu. Kemaman menjadi lokasi pertama kerana ia kawasan Menteri Besar. Ada 45 keping gambar dimasukkan di sini: Pintu masuk, persediaan tempat, menunggu pimpinan, kedatangan pimpinan, perasmian, acara petang-YB Mumtaz untuk muslimat dan Tok Guru memancing, ceramah pada malamnya.

.

.

(more…)